Από το 2012 η δημιουργική ομάδα του Cap Cap φέρνει καινοτόμες ιδέες στο χώρο της εστίασης, με το σχεδιασμό γεύσεων και εμπειριών μέσα από φανταστικούς και άλλους παραμυθένιους κόσμους. Έξι χρόνια μετά το πρώτο κατάστημα Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο μαζί με τα Ξωτικά του, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα γαστρονομική εμπειρία, μέσα από μια καινούργια σειρά από αλμυρές, γλυκιές λιχουδιές και ροφήματα, βγαλμένα μέσα από τον μαγικό κόσμο της Χώρας των Θαυμάτων.  

Τα νέα καταστήματα My Alice, από τον Cap Cap και την ομάδα του, αντανακλούν μια νέα φιλοσοφία ροφημάτων, γλυκών και αλμυρών προϊόντων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων έπεσε μέσα στην Κουνελότρυπα και βρέθηκε σε έναν φανταστικό κόσμο, έτσι και ο επισκέπτης στα καταστήματα My Alice εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου κάθε γωνιά είναι μια γλυκιά πύλη έξω από την καθημερινότητα.

CONCEPT

Tea, Love and Muchness

Τσάι, Αγάπη και “Περισσοτερότητα” είναι τα τρία στοιχεία γύρω από την οποία αναπτύχθηκαν τα καταστήματα My Alice. Η λέξη “περισσοτερότητα, όπως τη διατύπωσε ο Λούις Κάρολ στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, αποτελεί το κοινό χαρακτηριστικό των προϊόντων που προσφέρονται στον επισκέπτη των καταστημάτων My Alice.

Στα καταστήματα My Alice, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πρωτότυπα ροφήματα με βάση το τσάι, τον καφέ, τα φρέσκα φρούτα και τα βότανα, γλυκιές και αλμυρές βάφλες σε μοναδικούς συνδυασμούς, καθώς και για ειδικού τύπου διατροφικές συνήθειες, αλλά και γλυκά και αλμυρά πιάτα ημέρας.

 

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι η κυριαρχία στην ελληνική και ξένη αγορά μέσα από τη σταδιακή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών μας, μέσα από ένα λειτουργικό δίκτυο συνεργασιών που θα αντανακλά τις αρχές του brand.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τον πελάτη που επισκέπτεται τα καταστήματα My Alice, μέσα από την προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που γεμίζουν με φαντασία την καθημερινότητα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Cap Cap